×
BG
EN
instagram icon
Меню
Информация за доставка

Доставките се извършват в удобно за вас време в рамките на 3 работни дни след  получаване и потвърждение на поръчката. Поръчки получени събота и неделя се обработват най-рано в понеделник. След успешно генериране на поръчка служител на Gioia Amore Grande ще се свърже с Вас за потвърждение и уточняване на доставката.

ДОСТАВКА  В ЦЯЛАТА СТРАНА СЕ ИЗВЪРШВА ПО ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА ПО ИЗБОР И ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА.

ЗА КЛИЕНТИ В РАМКИТЕ НА ГР. ВАРНА - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 100 ЛЕВА!!!

Заплащате поръчаните от Вас стоки при получаването им на посочения от Вас адрес за доставка. Дължимата сума се заплаща на куриера, извършил доставката. В случай,че доставката се извършва с куриерска фирма наложения платеж за пратката се заплаща на куриерската фирма. Всички цени, обявени в сайта са с включено ДДС.

ТАРИФА ЗА КУРИЕРСКИ УСЛУГИ НА ЕКОНТ ЕКСПРЕС С ВКЛЮЧЕН ДДС! - https://static-content.econt.com/static/Courier_services_tariff.pdf 

ТАРИФА ЗА КУРИЕРСКИ УСЛУГИ НА SPEEDY С ВКЛЮЧЕН ДДС! - https://services.speedy.bg/priceList/

Всеки потребител, направил покупка в https://www.gioiaamore.bg/ има право да върне поръчаните от него продукти в период от 7 (седем) дни от датата на получаването им в случай, че те са съхранени в оригиналната опаковка, не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката и са във вида, в който са получени, в т.ч. с пълна комплектация и документация, съгласно условията на чл.55 от Закона за защита на потребителите. Разходите за връщане на продуктите са за сметка на потребителя.